Transformatorhuisje transformeert in huisje

De bewoners van het complex Waalhaeve te Nijmegen kregen een betonnen transformatorhuisje voor hun woningen. Het kan niet worden verplaatst. Het object wordt steeds beklad met grafitti, posters en stickers. De VVE heeft mij gevraagd een ontwerp te maken, zodat het meer acceptabel is. Het motto van mijn (nog titelloze) ontwerp is: "If you can't beat them, join them": als de vijand niet weggaat, moeten we hem maar omarmen. En dus wordt het transformatorhuisje nu beschilderd alsof het een woning van het complex Waalhaeve is.
De foto laat het werk in uitvoering zien. Ik rond de werkzaamheden in mei af.
Meer foto's van het ontwerp en de uitvoering vind je op http://www.marcelblom.nl/index.php?present=Werk%20in%20ontwikkeling#.


|  Datum: 2018-04-29  |  Labels: Werk in ontwikkeling  Werk op locatie  Kunstprojecten  Ruimtelijk werk  Werk op locatie  Kunstprojecten  Ruimtelijk werk  Werk op locatie  Kunstprojecten  |



|  Terug naar recent nieuws   |  Overzicht van alle nieuwsitems  |